Popular Tags:

Promo Flight AirAsia kaw kaw Murah!!!!

January 26, 2015 at 11:45 pm

1111

Cepat rebut flight promo AIRASIA….sekarang air asia bagi harga terbaik untuk tahun 2015…dan lagi best sekarang AirAsia dah takde lagi surcaj bahan api..Disebabkan harga minyak dunia dah turun…banyak lokasi pelancongan yang ditawarkan…saya sendiri pun dah merancang satu percutian idaman iaitu PERTH !!!!

 

perth

Murah-murah !!!! tapi tak beli lagi tiket flight ni..masih fikir lagi….kene fikir juga duit masa nak travel lagi..sana cost tinggi…tiket pergi balik perth hanya RM 547 seorang !!! memang murah sangat tuuuuuu..

Untitled

 

ini antara promo terkini dari AirAsia…murah-murah kan semua…selamat bercuti ye !!!

Terkini pesawat AirAsia Indonesia QZ8501

December 28, 2014 at 2:57 pm

awhj-Qsx

 

temubual terkini mengenai pesawat AirAsia Indoneisa QZ8501

 

Pilot : captain Irianto

co-pilot : Remy elmanuel rasor

SENARAI NAMA PENUMPANG ADALAH SEPERTI DI BAWAH:-

28senarai1.transformed 28senarai2.transformed 28senarai3.transformed

 

Details pesawat QZ 8501

2

3

Maggi Ketam Bangi Memang torbaik !!

December 21, 2014 at 12:23 am

 

IMG_2192

 

Bayangkan minggu ini saja 2x kali saya datang ke Gerai Chili Spicy Pasti Meletop !!! yang terletak di Food Court Tingkal 1, Bangi Gateway seksyen 15 ,Bandar Baru bangi. kuah maggi nya memang terbaik dan maggi di import dari Thailand..aku syak brader ni orang kelantan..sedap ya amat maggi kat sini…Harga pun takde la mahal mana..kira standard bandar la…Maggi ketam RM 13 satu mangkuk yang berisi 1 ┬áketam.

selain dari Maggi ketam, terdapat juga Maggi udang, udang galah, sotong, ayam, ikan merah…selain itu terdapat juga Laksa penang, siam ,kelantan dan johor serta kegemaran saya iaitu Laksam !!

 

 

 

IMG_2184

ini lah kedai nya..kecik je..tak besar mana pun sebab ia dekat food court…penuh teliti brader ni masak…sebab tu sedap kot..

bagi yang nak cari bangi gateway ni kat mana..senang je…bukak je waze atau google maps..ingat ya..bangi gateway ni Hotel dan Shopping Mall bersebelahan padang mini bangi.