Popular Tags:

PAKEJ BACKPACKER MUSLIM EUROPE 2016

June 25, 2015 at 11:45 pm

IMG_7946

PAKEJ BACKPACKER EUROPE

LONDON ~ AMSTERDAM ~ BRUSSELS ~ PARIS

Konsep : Backpacker Join Group

Tarikh lawatan : 19 ~ 25 November 2017

………………………………………………………………………………………………………………………….

HARI PERTAMA

❏ Tiba di London Airport. (TBC)

❏ Check in Hotel.

❏ Free and Easy.

HARI KEDUA

❏ Tower Bridge London

❏ Camden Town

❏ Buckingham Palace

❏ Oxford / Piccadilly street

❏ Bayswater souvenir shop

❏ Bus London – Amsterdam (Night Bus) – 9.00 PM

HARI KETIGA

❏ Tiba di Amsterdam – 9.00 AM

❏ Check in Hotel.

❏ Damrak street

❏ I Love Amsterdam sign

❏ Royal Palace Amsterdam (Damrak square)

❏ Amsterdam Center

❏ Red District

❏ Amsterdam Canal Cruise (own cost)

HARI KEEMPAT

❏ zaanse schans (windmills)

❏ Kilang pembuatan keju/coklat

❏ Bus Amsterdam – Brussel – 3.00 PM

❏ Tiba di Brussel 7.00 PM

❏ Check in hotel.

HARI KELIMA

❏ Grand Place

❏ Manneken pis

❏ Royal Palace of Brussel

❏ Bus Brussel – Paris (Night Bus)

HARI KEENAM

❏ Tiba di Paris.

❏ Eiffel tower

❏ Arc de triomphe

❏ champs elysees

❏ The louvre

❏ Montmartre (souvenir shop)

❏ Check in Hotel.

HARI KETUJUH

❏ Airport Transfer (Paris CDG Airport)

❏ Flight pulang ke KL.

………………………………………………………………………………………………………………………….

PAKEJ TERMASUK

❏ Tiket penerbangan KL-LONDON-PARIS-KL (Emirates)

❏ Luggage 20kg seorang

❏ Penginapan 1 malam di London (Hotel Bajet)

❏ Penginapan 1 malam di Amsterdam (Hotel Bajet)

❏ Penginapan 1 malam di Paris (Hotel Bajet)

❏ Penginapan 1 malam di Brussel (Hotel Bajet)

❏ Tiket train dalam bandar (London,Paris,Brussel,Amsterdam)

❏ Tiket Bus antara bandar London ~ Amsterdam

❏ Tiket Bus antara bandar Amsterdam ~ Brussel

❏ Tiket Bus antara bandar Brussel ~ Paris

❏ Tour guide

❏ Airport Bus / Train

❏ City Tax / VAT untuk penginapan.


PAKEJ TIDAK TERMASUK

❏ Makan (Tour guide akan bawa ke restaurant Halal).

❏ Travel Insurance

❏ Luggage storage

❏ Tambahan tempat lawatan

❏ Tiket masuk tempat lawatan

………………………………………………………………………………………………………………………….


Nota:

1. Tempahan pakej memerlukan deposit RM 3000 seorang.

2. Wang deposit akan digunakan untuk pembelian tiket flight dan tempahan.

3. Baki wang perlu diselesaikan sebelum 15 Ogos 2017

4. Selepas pembayaran deposit, tiket flight akan diberi kepada peserta.

5. Pakej berkonsep backpacker dan bajet.


………………………………………………………………………………………………………………………….

HARGA PAKEJ

harga

UNTUK TEMPAHAN HUBUNGI

Whatsapp +6011-51147112

Email : cuticutibajetmurah@gmail.com

Facebook : Uzairothman.com 

 

245

IMG_9954

 

23

26

22

PAKEJ CATERING KAHWIN MURAH 2015

April 2, 2015 at 12:53 am

Di sini saya menawarkan pakej catering kahwin atau sebarang majlis dengan kadar berpatutan serta jimat. Pelbagai pakej menarik menanti anda.

Syarat tempahan & maklumat penting:-

1. Tempahan mestilah di buat 3-6 bulan sebelum majlis dilangsungkan.

2. Wang deposit diperlukan bagi menempah tarikh majlis.

3. food taster dilakukan pada tarikh yang ditetapkan.

4. sebarang tempahan atau pertanyaan melalui email : uzairblog90@gmail.com 

5. Tiada Perkhidmatan sewa pelamin

6. Tempahan di buka sekitar lembah klang, Kuala Lumpur, putrajaya, Seremban,Nilai, Selangor dan sekitarnya.

 

 Berikut adalah pakej-pakej menarik dan jimat :-

PAKEJ STANDARD (DEWAN / RUMAH)

RM 10.00 per pax (minimum 1000 pax)

1

 

Percutian Uzair Othman ke Boracay Island, Philippines – Part 2

March 17, 2015 at 5:41 pm

1

Part 2 untuk percutian uzair othman ke Boracay Island dimulakan dengan aktivti pantai di pagi hari. tapi sebelum tu sarapan pagi dulu kat kedai coffee bloom yang terletak betul-betul dihadapan boat station 3.  Sarapan pagi melayang 350 peso dengan makan omelet vegetable + cafe mocha. jadi masa sarapan pagi korang boleh la lihat permandangan pantai dimana semua orang berpusu-pusu cari pakej menarik disini terutama untuk aktiviti laut.

bagi yang belum baca part 1, boleh baca disini  (klik sini) 

2

Pada malam sebelum nya, saya telah menempah pakej island hopping . korang boleh dapatkan pakej-pakej ni ditepi pantai..ramai orang jual pakej. semua nya agen (orang tengah). kalau nak murah terus je pergi boat station 1/2/3.  Penginapan saya dekat dengan boat station 3, jadi terus jela tunggu kat situ lebih kurang jam 9 pagi untuk island hopping.

Pakej island hopping di boracay island ni ada pelbagai jenis dan pilihan. saya memilih pakej island hopping selama 6 jam dimana pakej termasuk Crystal cove , 2 point snorkeling, cliff jump, lunch dengan mandi pantai di station 1. memang terbaik pantai di station 1…untuk snorkeling anda perlu bayar 20 peso jika nak snorkeling. ini kerana kawasan snorkeling adalah personal property. Dan untuk masuk ke crystal cove anda perlu bayar 200 peso. pakej island hopping tak termasuk bayaran ini..jadi anda kene bayar asing.

 

3

Dalam 1 bot boleh memuatkan 15-20 orang dan life jacket juga disediakan.  mesti korang pelik kan kenapa bot ni ada macam kayu-kayu kat tepi..sebenarnya laut disini tak menentu, ada kala ombak nya tinggi sebab filipina adalah pulau dan dekat dengan lautan lepas diantara laut china selatan dan lautan pasific.

4

Crystal cove island ni serius memang cantik sangat..sebab ada gua kat bawah pulau ni…leh tahan seram juga sebab ombak air laut masuk ke dalam tu…memang kuat giler ombak nya..so kalau nak  masuk dalam gua tu..make sure korang pegang la tali yang disediakan dan jaga kamera dan diri masing2. tapi akan ada orang guide..jangan risau sangat.

klik read more ye..