Film : Filem Menarik Bulan Ini ” UnderWorld”

January 25, 2012 at 3:28 pm

 

Bagi korang yang tak tengok lagi cerita ni baiklah korang pergi tengok sebab cerita ni memang best la bagi uzair. Uzair sempat luangkan masa tengok wayang bersama saudara di MINES semalam. Kami memilih cerita UNDERWORLD ini sebab kami ni memang minat cite orang putih disamping filem ini ditayangkan secara 3D..hehe

cerita UNDERWORLD ini mengisahkan dunia mengalami masalah dimana wabak penyakit berjangkit telah menukarkan seseorang itu keapda pontianak.  Namun mereka juga mempunyai permusuhan antara Lycan (serigala jadian) dan manusia. Bagi meneruskan hidup mereka, mereka terpaksa memerangi antara satu sama lain.

gambar wanita di dalam poster ini adalah pontianak yang memperjuangkan masyarakatnya daripada terus dibunuh Lycan. Filem ini banyak menampilkan babak menarik dan aksi yang hebat sehingga anda terpegun menyaksikannya. Uzair bagi 7/10 la untuk cerita ni..kepada anda yang belum tengok pastikan korang survey dulu sipnopsis dia supaya korang faham jalan ceritanya.

dikesempatan ini juga uzair nak ucapkan selamat tahun baru cina iaitu tahun naga air kepada seluruh pembaca blog uzairothman.com yang berbangsa cina. :)


Kate Beckinsale, star of the first two films, returns in her lead role as the vampire warrioress Selene, who escapes imprisonment to find herself in a world where humans have discovered the existence of both Vampire and Lycan clans, and are conducting an all-out war to eradicate both immortal species.