Giant Bt.9 Cheras Di buka !

November 4, 2011 at 11:15 pm


Pasaraya Giant membuka satu lagi cawangannya iaitu di Batu 9 Cheras bersebelahan lebuhraya Grand Saga ..Giant yang dibuka kali ini agak besar dan memuatkan lebih 100 buah kedai..memang sangat meriah suasanan di sini sekarang..uzair sempat la pergi jenguk tadi sebab Giant ni dekat je dengan umah uzair..banyak kedai ada..yang paling best uzair tengok adalah ada satu tempat karaoke..satu jam Rm 10 je..huhu memang best la..hehe

kat Giant ni uzair tengok banyak kedai makan yang sedap-sedap sambil barangan yang dijual di Giant ni agak banyak..apa yang menarik perhatian uzair adalah gerai makan ‘my mom chicken rice’ iaitu gerai makan milik Linda Onn..lokasinya yang terletak berdekatan dengan highway grand saga pastinya mudah anda untuk mencari giant terbaru ini..

kepada yang dah bosan pergi pasaraya yang lain..anda boleh la pergi ke sini..meriah pun meriah ..barang pun byk..tengah sale pulak tu..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...