Popular Tags:

PAKEJ KOREA SELATAN BACKPACKER MUSLIM 2015

April 20, 2014 at 11:13 pm

cats

Mencari pakej murah ke korea ?? Kami menawarkan pakej termurah ke korea dengan mengikut kesesuaian bajet anda. Pakej berkonsepkan Backpacker ini lebih jimat dan anda boleh melawati pelbagai tempat menarik di korea selatan.

PAKEJ KOREA SELATAN 2015 (Bajet & Backpacker)
tempah awal sebelum harga flight naik lagi. sila email untuk quotation.

email : cuticutibajetmurah@gmail.com

 

PAKEJ BACKPACKER MUSLIM KOREA SELATAN 2015 
Tempah sekarang bagi mendapatkan harga ini..

Tarikh Travel Sudah ditetapkan:-
– Pakej OCT = 3 – 8 October 2015 (Autumn season – 6D5N)
– Pakej NOV = 7 – 12 November 2015 (Autumn Season – 6D5N)

Tempat lawatan :-
– PAKEJ OCT : SEOUL + NAMI ISLAND + EVERLAND
– PAKEJ NOV : SEOUL + NAMI ISLAND + EVERLAND

Pakej termasuk :-

  • Penginapan sepanjang percutian (dorm/double bed / family)
  • Tiket penerbangan pergi balik (KL-SEOUL) - Flight AirAsia
  • Luggage 20 Kg per person (return)
  • Tiket masuk tempat lawatan
  • tour guide melayu/english
  • makan seperti yang tertulis di dalam itinerary
  • Pengangkutan (Train subway/public bus/shuttle bus)

Pakej tidak termasuk

  • Travel insurance
  • Over weight luggage
  • kos tambahan tempat lawatan

 

20140427_140341

Tempah sekarang untuk rebut harga terbaik ini :-

Harga pakej (penginapan dorm)
– Pakej OCT = RM 3250 per person (kekosongan 8 orang)
– Pakej NOV = RM 3250 per person (harga promo)

Harga pakej (double bed guest house/family)
– Pakej OCT = RM 3750 per person
– Pakej NOV = RM 3750 per person

*Harga kanak-kanak sila email saya.

20140501_101935

 

Untuk quotation, sila nyatakan details di bawah

  • Jumlah ahli join travel (Dewasa/kanak-kanak/bayi)
  • Jenis pakej : Nyatakan pakej yang anda inginkan seperti diatas.

Untuk pertanyaan dan tempahan serta details-details perjalanan boleh didapati dengan menghubungi

 

Jenis Penginapan Yang Disediakan :-

23786927

Double bed / Family Room 

2394764

 

Dorm (Hostel) – Hanya gambar contoh di Guest House

Bilik hostel ada 8 katil dalam 1 bilik

PAKEJ BACKPACKER MUSLIM EUROPE 2016

June 25, 2015 at 11:45 pm

IMG_7946

Tarikh travel : 28 April – 4 May 2016

Bagi yang berminat, tempahan awal diperlukan bagi tujuan menempah tiket penerbangan dan penginapan…

sebarang maklumat lanjut boleh berhubung melalui  :-

Facebook :  UzairOthman.com

Email : cuticutibajetmurah@gmail.com

Itinerary :-

Hari pertama 

  • Flight KL-HCM-LONDON (7.10 PM) – 1 Transit

Hari Kedua

  • Tiba di London Heathrow Airport (7.45 AM)
  • Check in hotel
  • Oxford street
  • Piccadilly circus
  • Bayswater (souvenir shop)

Hari ketiga

  • Luggage storage at Victoria (Own cost)
  • Buckingham palace
  • Tower Bridge
  • Camden Town
  • Night bus (London-Amsterdam)

Hari keempat

  • Tiba di Amsterdam ( 9 AM)
  • Check in hotel
  • Damrak street
  • madame tussauds (own cost)
  • Royal palace amsterdam
  • Red District

Hari kelima

  • zaanse schans (windmills)
  • Kilang pembuatan keju/coklat
  • Amsterdam Canal cruise (own cost) 
  • Night bus (Amsterdam-Paris)

Hari keenam

  • Tiba di Paris (6 AM)
  • Eiffel tower
  • arc de triomphe
  • The louvre
  • Montmartre (souvenir shop)

Hari ketujuh

  • Flight pulang ke Kuala Lumpur

245

PAKEJ TERMASUK:-

  • Tiket penerbangan (KL-London by Vietnam Airlines) with 30 KG luggage
  • Tiket penerbangan  (Paris-KL by Vietnam Airlines) with 30 KG luggage
  • Tiket train di dalam bandar (PARIS/AMSTERDAM/LONDON)
  • Tiket Night Bus (London-Amsterdam)
  • Tiket Night Bus (Amsterdam-Paris)
  • Penginapan Hotel bajet (twin sharing)
  • Airport rail/bus ticket
  • City Tax & VAT
  • Tour guide

PAKEJ TIDAK TERMASUK:-

  • Tambahan tempat lawatan
  • Makan & minum
  • Kos luggage storage
  • exceed luggage
  • Insurance

 

IMG_9954

NOTE:

  • Tour guide akan bawakan ke restaurant halal untuk Lunch/Dinner
  • Penginapan adalah twin sharing Hotel bajet
  • Transport utama di dalam bandar adalah Train/Tram
  • Tranport antara bandar adalah Night Bus
  • Flight pergi balik adalah Vietnam Airlines (Muslim meals disediakan).
  • Pakej berkonsep bajet & backpacker.
  • Limit 10 orang terawal saja kerana penginapan adalah terhad.
  • Deposit tempahan adalah RM 2500 seorang dan baki bayaran 2 bulan sebelum travel.

 

23

HARGA PAKEJ

  • Jika travel Seorang = RM 6, 700 seorang
  • Jika travel berdua = RM 5, 650 seorang 

klik more untuk lebih gambar eropah

 

PAKEJ CATERING KAHWIN MURAH 2015

April 2, 2015 at 12:53 am

Di sini saya menawarkan pakej catering kahwin atau sebarang majlis dengan kadar berpatutan serta jimat. Pelbagai pakej menarik menanti anda.

Syarat tempahan & maklumat penting:-

1. Tempahan mestilah di buat 3-6 bulan sebelum majlis dilangsungkan.

2. Wang deposit diperlukan bagi menempah tarikh majlis.

3. food taster dilakukan pada tarikh yang ditetapkan.

4. sebarang tempahan atau pertanyaan melalui email : uzairblog90@gmail.com 

5. Tiada Perkhidmatan sewa pelamin

6. Tempahan di buka sekitar lembah klang, Kuala Lumpur, putrajaya, Seremban,Nilai, Selangor dan sekitarnya.

 

 Berikut adalah pakej-pakej menarik dan jimat :-

PAKEJ STANDARD (DEWAN / RUMAH)

RM 10.00 per pax (minimum 1000 pax)

1

 

Percutian Uzair Othman ke Boracay Island, Philippines – Part 2

March 17, 2015 at 5:41 pm

1

Part 2 untuk percutian uzair othman ke Boracay Island dimulakan dengan aktivti pantai di pagi hari. tapi sebelum tu sarapan pagi dulu kat kedai coffee bloom yang terletak betul-betul dihadapan boat station 3.  Sarapan pagi melayang 350 peso dengan makan omelet vegetable + cafe mocha. jadi masa sarapan pagi korang boleh la lihat permandangan pantai dimana semua orang berpusu-pusu cari pakej menarik disini terutama untuk aktiviti laut.

bagi yang belum baca part 1, boleh baca disini  (klik sini) 

2

Pada malam sebelum nya, saya telah menempah pakej island hopping . korang boleh dapatkan pakej-pakej ni ditepi pantai..ramai orang jual pakej. semua nya agen (orang tengah). kalau nak murah terus je pergi boat station 1/2/3.  Penginapan saya dekat dengan boat station 3, jadi terus jela tunggu kat situ lebih kurang jam 9 pagi untuk island hopping.

Pakej island hopping di boracay island ni ada pelbagai jenis dan pilihan. saya memilih pakej island hopping selama 6 jam dimana pakej termasuk Crystal cove , 2 point snorkeling, cliff jump, lunch dengan mandi pantai di station 1. memang terbaik pantai di station 1…untuk snorkeling anda perlu bayar 20 peso jika nak snorkeling. ini kerana kawasan snorkeling adalah personal property. Dan untuk masuk ke crystal cove anda perlu bayar 200 peso. pakej island hopping tak termasuk bayaran ini..jadi anda kene bayar asing.

 

3

Dalam 1 bot boleh memuatkan 15-20 orang dan life jacket juga disediakan.  mesti korang pelik kan kenapa bot ni ada macam kayu-kayu kat tepi..sebenarnya laut disini tak menentu, ada kala ombak nya tinggi sebab filipina adalah pulau dan dekat dengan lautan lepas diantara laut china selatan dan lautan pasific.

4

Crystal cove island ni serius memang cantik sangat..sebab ada gua kat bawah pulau ni…leh tahan seram juga sebab ombak air laut masuk ke dalam tu…memang kuat giler ombak nya..so kalau nak  masuk dalam gua tu..make sure korang pegang la tali yang disediakan dan jaga kamera dan diri masing2. tapi akan ada orang guide..jangan risau sangat.

klik read more ye..